Balık Fileto


Ellerim ve balık..


Önce Balıklarımızın kılçıklarını alıyoruz...
Sonra açıp bir tabağa yerleştiriyoruz..
Balıklarımızı unluyoruz..Kızartıyoruz..
Ardında salatamızı yapıyoruz..Ve afiyetle yiyoruz...
Bu arada bu benim ilk deneyimim..
Eğer balığınız taze ise su dolu kapta 3,4 saat bekleterek sonra filato kılçıklarını açmakta çok yarar var..

Yorumlar

  1. ya bır sevemedım her pazar bende evden bır kacıs oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok zahmetli haklısınız öldüm öldüm dirildim ama alışınca hemen çıkıveriyor o kılçıklar :)

      Sil
  2. Mmmm nefis, anneciğimde hep çıkarırdı bizim için kılçıklarını. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
    (Yemek Sevdam)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Elif hanım sizin yemeklerinize baktım da insan acıkıyor doğrusu hepsi enfes gözüküyor..

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar