Balık Fileto
Ellerim ve balık..
Önce Balıklarımızın kılçıklarını alıyoruz...
Sonra açıp bir tabağa yerleştiriyoruz..
Balıklarımızı unluyoruz..Kızartıyoruz..
Ardında salatamızı yapıyoruz..Ve afiyetle yiyoruz...
Bu arada bu benim ilk deneyimim..
Eğer balığınız taze ise su dolu kapta 3,4 saat bekleterek sonra filato kılçıklarını açmakta çok yarar var..
ya bır sevemedım her pazar bende evden bır kacıs oluyor :)
YanıtlaSilÇok zahmetli haklısınız öldüm öldüm dirildim ama alışınca hemen çıkıveriyor o kılçıklar :)
SilMmmm nefis, anneciğimde hep çıkarırdı bizim için kılçıklarını. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSil(Yemek Sevdam)
Teşekkür ederim Elif hanım sizin yemeklerinize baktım da insan acıkıyor doğrusu hepsi enfes gözüküyor..
Sil